Telefoonnummer:010-407 47 00
EisvrijEisvrijEisvrijEisvrijEisvrijEisvrij

op de hoogte blijven?

actieve vakantie jongeren, actieve vakantie kinderen, actieve vakantie Nederland

Actieve vakantie in Nederland voor kinderen van 8 - 14 jaar

Actieve vakantie voor kinderen in Nederland

Op zoek naar een betrouwbare en actieve vakantie voor kinderen en jongeren van 8 - 14 jaar? Dan biedt eisvrij zeker genoeg mogelijkheden. Bij eisvrij zijn de leukste en meest betrouwbare actieve vakanties in Nederland en Belgie te vinden.

Een actieve vakantie in Nederland hebben wij al vanaf 2 dagen in het weekend. Speciaal voor kinderen en jongeren van 8-12 jaar ontwikkelden wij bijvoorbeeld ‘slapen in de sneeuw’ en ‘logeren bij de boer’. Bij een actieve vakantie voor kinderen en jongeren is het programma helemaal afgestemd op de kinderen. Ze mogen, binnen grenzen, zelf bepalen wat ze wanneer gaan doen en hebben vaak ook vooraf al ideeen aangeleverd. Eisvrij maakt de wensen van kinderen en jongeren mogelijk en zorgt er ook voor dat ze hun eigen tempo en ontspanningsmomenten kiezen. De begeleiders van eisvrij zijn uiterst professioneel en hebben allen een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ga voor een overzicht van onze vakanties voor kinderen en jongeren naar onze website of klik hier voor een overzicht van actieve jongerenvakanties.