Telefoonnummer:010-407 47 00
EisvrijEisvrijEisvrijEisvrijEisvrijEisvrij

over eisvrij

Elke dag een avontuur

Eisvrij neemt kinderen mee op avontuur in hun buurt en stad. We zijn elke dag op een andere verrassende en interessante plek te vinden. Wie eisvrij heeft, gaat lekker veel naar buiten! Van ravotten op een eiland tot een band verwisselen in de garage en boodschappen doen voor de bejaarde mevrouw in de wijk, geen dag is hetzelfde. Daarnaast is er volop ruimte voor ontspanning.

Op ontdekkingsreis in je eigen stad

Hoe maak je brood? Wat doet een licht- en geluidstechnicus in een theater? Hoe melk je een koe? En hoe deuk je de auto van je buurman uit? Toevallige ontmoetingen en verrassende belevenissen, daar draait het om. Eisvrij brengt kinderen op een natuurlijke manier in aanraking met de diverse facetten van het leven in de buurt en stad. Zo dragen we bij aan hun ontwikkeling, leren we ze een eigen mening te vormen en zijn ze later beter in staat zelfstandig keuzes te maken. Honderden bedrijven en instellingen werken samen met eisvrij. Kinderen krijgen er een kijkje achter de schermen en mogen meehelpen, zonder dat ze vooraf weten wat ze gaan doen.

Eisvrij neemt kinderen mee op ontdekkingsreis door hun buurt en stad. Tegelijkertijd bieden wij kinderen veel vrije tijd zodat ze ook tot rust komen.

 

Lees hier meer over eisvrij

Win een dag eisvrij!

Win een dag eisvrij!

Altijd al een keer achter de schermen willen kijken bij een radiostation? Of meekijken in het restaurant van een chefkok? Vertel ons hoe een dag eisvrij voor jou uitziet en maak kans op een dag eisvrij met je hele gezin!

 

Deel jouw idee met ons en wie weet organiseren we speciaal voor jou een eisvrij dag!

Lees meer...