Telefoonnummer:010-407 47 00
EisvrijEisvrijEisvrijEisvrijEisvrijEisvrij

medewerkers

Terug naar over eisvrij
Chris Olsen

Chris Olsen

Chris is gek op Knäckebröd en heeft vanwege de liefde zijn carrière in het ijshockey afgebroken. Hij woont nu al een tijdje met zijn puck in Nederland en leert samen met de kinderen graag de regio Rotterdam nog beter kennen!
Alex Adriana

Alex Adriana

Alex heeft CMV gestudeerd in Rotterdam en heeft geleerd hoe ze kunst en creativiteit combineert in het werk. Dat doet ze bij Eisvrij als 1e begeleider. Daarnaast leest ze graag boeken en wringt ze zich in gekke bochten tijdens yoga.
naomi veldkamp

naomi veldkamp

Werkte na haar opleiding als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Is 1e begeleider en studeert daarnaast psychologie en filosofie. Kan goed fotograferen en heeft nog nooit een discussie verloren. Je bent gewaarschuwd!

tanja joanne sap

tanja joanne sap

Heeft ervaring in het onderwijs en de naschoolse opvang, maar voelt zich beter thuis als educatie- en programmacoordinator en 1e begeleidster bij eisvrij. Tevens werkzaam als docent en betrokken bij diverse kunstevenementen.
frank oerlemans

frank oerlemans

Rondde zijn sportopleiding af en heeft werkervaring in de naschoolse opvang. Houdt van sporten, reizen en improviseren. Kan niet zingen en heeft geen gevoel voor ritme, maar is op zijn racefiets goed in balans.

jerry scheerman

jerry scheerman

Komt uit Hellevoetsluis, maar woont al een aantal jaar in Rotterdam. Gek op reizen en sporten. Trapt een aardig balletje en staat ieder jaar op zijn snowboard in de Alpen. Kan ook goed gourmetten en op zijn handen staan.

 

 


jos verveen

jos verveen

Oprichter. Speurt continu naar bijzondere plekken, beroepen en ontmoetingen voor kinderen. Studeerde Bedrijfskunde en is al 12 jaar actief als maatschappelijk ondernemer. Is bang voor vissen, maar kan weer wel jongleren.

 
bram spruit

bram spruit

Heeft allerlei studies gedaan, maar blijf zich verbazen over de wondere wereld van kinderen en jongeren. Je treft Bram niet alleen vaak op de terreinwagen aan, maar ook als 1e begeleider van schoolvakanties.
stagiairs

stagiairs

Wat is er nou leuker dan eisvrij tijdens je stage? Je gaat als 2e begeleider mee op pad en je kan ook achter de schermen van alles en nog wat betekenen. We bekijken per stagiair wat het best past. Interesse? Mail dan: info@eisvrij.nl

ons team

ons team

We zijn continu op zoek naar nieuwe begeleiders voor een of meerdere middagen! Heb jij je rijbewijs en diploma's voor de buitenschoolse opvang? Vind je ook dat kinderen eisvrij verdienen? Mail dan je cv naar: jos@eisvrij.nl