Telefoonnummer:06 14 04 62 22
EisvrijEisvrijEisvrijEisvrijEisvrijEisvrij

medewerkers

Terug naar over eisvrij
Tanja Joanne Sap

Tanja Joanne Sap

Heeft ervaring in het onderwijs en de naschoolse opvang, maar voelt zich beter thuis als 1e begeleidster bij eisvrij. Tevens werkzaam als kunstenaar en betrokken bij de organisatie van diverse kunstevenementen in Rotterdam.
Jos Verveen

Jos Verveen

Oprichter van eisvrij. Heeft de minst eisvrije functie, want speurt continu naar bijzondere plekken, beroepen en ontmoetingen voor kinderen. Hij studeerde Bedrijfskunde aan de EUR en is al 12 jaar actief als maatschappelijk ondernemer.

 
Bram Spruit

Bram Spruit

Heeft allerlei studies gedaan, maar blijf zich verbazen over de wondere wereld van kinderen en jongeren. Je treft Bram niet alleen vaak op de terreinwagen aan, maar ook als 1e begeleider van schoolvakanties.
frank den tuinder

frank den tuinder

Doet voor eisvrij onderzoek en studeert aan de Hogeschool Rotterdam. Ook vind je hem regelmatig op de terreinwagen als 2e begeleider.

Stagiairs

Stagiairs

Wat is er nou leuker dan eisvrij tijdens je stage? Je gaat als 2e begeleider mee op pad en je kan ook achter de schermen van alles en nog wat betekenen. We bekijken per stagiair wat het best past. Interesse? Mail dan: info@eisvrij.nl